top of page
БУДЕМО ЗНАЙОМІ

Всеукраїнський бухгалтерський клуб – це некомерційна, неприбуткова всеукраїнська професійна громадська організація, яка об'єднує українських бухгалтерів, державних службовців, юристів та аудиторів із метою задоволення та захисту законних прав та інтересів своїх членів щодо розвитку сучасної методології у сфері бухгалтерського обліку, упровадження актуальних наукових тенденцій у стандарти бухгалтерського обліку в Україні, а також захисту суспільних інтересів у професійній сфері та інших сферах суспільного життя. Клуб об'єднує величезну кількість бухгалтерів з усієї України (більше 80 000 чоловік).

 

 

За час існування Бухгалтерський клуб оініціював і провів:

 

  • Дев'ять щорічних Всеукраїнських бухгалтерських конгресів в Україні та за кордоном, у яких взяло участь близько 5000 чоловік - бухгалтерів, фінансових директорів, експертів, представників міністерств і відомств.

  • Три Форуми бухгалтерів сільськогосподарської галузі України.

  • Три Конкурси "Кращий бухгалтер України" за підтримки Міністерства фінансів України, у яких взяло участь до 10 000 бухгалтерів.

  • Величезну кількість безплатних семінарів, круглих столів для бухгалтерів у 16 ​​регіонах України.

UtekaBusinessEvents - це компанія, головною метою якої є створення подій, гідних уваги, а також майданчиків для проведення ділових та освітніх заходів.

 

Команда професіоналів UBE протягом 9 років створювала "під ключ" статусні, ділові, і головне, чудові заходи, такі як Бухгалтерський бізнес-форум, Всеукраїнський бухгалтерський конгрес, Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України, Практичні конференції.

bottom of page